top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraDDC Slovensko

Globálna sieť DDC a cezpoľné testovanie DNA | Cross-country testy DNA

DNA Diagnostické Centrum ponúka ako jediné na Slovensku možnosť ambulantných monitorovaných odberov vzoriek vo viac ako 150 krajinách sveta. Okrem krajín EÚ (vrátane České republiky a V. Británia), USA a Kanady, aj v Afrike, Ázii a Austrálii. Prostredníctvom našich miestnych pobočiek nie je problém odobrať vzorky dieťaťa v Londýne alebo New Yorku a údajného otca v Prahe alebo Bratislave. Vzorky sú potom testované súčasne v našom ISO17025, AABB, SSC a NATA akreditovanom laboratóriu DDC.

Laboratórium DDC
DDC laboratórium

Náš cross-country program cezpoľného testovanie DNA vám ušetrí čas, financie a veľa starostí s organizovaním odberov vzoriek pre test DNA v cudzej krajine. Navyše záverečnou správu o výsledku testu DNA znalca v odbore testovania dedičných vlastností (len v prípade testov pre právne účely) pripravíme v jednom zo svetových jazykov (anglličtině, francúzštine, nemčine, španielčine, češtine) a slonenštině.


Ako začať? Je to veľmi jednoduché - v prvom rade nás kontaktujte emailom alebo telefonicky a objednajte požadovaný test DNA a o všetko ostatné sa postaráme za vás. Analýza DNA začne ihneď ako vzorky dorazí do laboratória.


Ak vaše situácia vyžaduje odber vzoriek mimo Slovensko, neváhajte a kontaktujte DNA Diagnostické Centrum (DDC).


DNA Diagnostické Centrum s.r.o. | kontaktujte nás emailom | Tel: 02/33527652

106 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page